100% COMMITTED TO Quality & Purity in all of our Products Here at Reverse AGE, we believe that a health-oriented mindset can be achieved through nature and science. BUY NOW REVERSE AGE 100% Pure NMN • NAD+ helps to breakdown food like sugars into energy.
• Promotes Healthy Cardiovascular Function.
• DNA Repair – NAD+ is used to repair broken DNA strands.
• SIRTUIN – NAD+ is required for our longevity genes to work.
• NMN is THE compound used by Harvard Scientists
• Power cellular repair the natural way
• and more...
SHOP NOW
REVERSE AGE Pure Resveratrol 100 Gram • Is a Known Activator for Sirtuin 1 Gene.
• Protect Eyesight
• Protects Heart & Arteries
• It Protects the Brain
• It Increase Insulin Sensitivity
• Helps Fight Cancer Cells
• Lower Blood Pressure
• and more...
SHOP NOW
What if we don't have to decline as we age? LEARN MORE Scientific work: Author of “Incidence and risk factors of perinatal brachial plexus palsy in Regional Hospital of Gjilan”
Accepted in the First Global Congress for Consesus in Pediatrics and Child Health (CIP) Paris.
Participant in Eastern ESPGHAN - 2019
2nd World Congress Maternal Fetal Neonatal Medicine
LEARN MORE
MBËBSHTETUR NGA SHKENCA
PRODUKTE TË ÇERTIFIKUARA
PRODUKTE ME KUALITET TË LARTË
99% REAGIME POZITIVE
Produktet Tona

100% të përkushtuar ndaj Cilësisë dhe Pastërtisë në të gjitha Produktet tona

PO SIKUR TË MOS NA DUHET TË LODHEMI KUR TË PLAKEMI?
Ndërsa plakemi, nivelet tona të Nad + bien

NAD + është karburant natyror në të cilin mbështetet çdo qelizë për të funksionuar si një makinë e vajosur mirë. Por, nivelet tona NAD + bien deri në 50% midis moshës 40 dhe 60 vjeç, duke e bërë më të vështirë për trupin tonë të prodhojë energjinë e nevojshme për të ruajtur një shëndet të madh.

Pa NAD + të mjaftueshëm, transferimi i energjisë në qeliza prishet, duke rezultuar në mosfunksionim mitokondriale që përshpejton moshën.

Nivelet më të ulëta të NAD + dhe zvogëlimi i enzimave SIRT1 & SIRT3 mund të çojë në çështje të shumta shëndetësore, si inflamacion vaskular, lodhje, humbje e forcës muskulore të diabetit, rezistencë ndaj insulinës, sëmundje të mëlçisë yndyrore.

Plotësimi me NMN rrit drejtpërdrejt nivelet e NAD + në trupin tuaj, duke i kundërvënë rënies natyrore që ndodh kur plakeni.

NMN zgjat jetëgjatësinë tek gjitarët

Shikoni intervistën e David Sinclair ku flet rreth NMN.

Reagimet e Klientëve

Shihni se çfarë thonë klientët për produktet tona!

Kështu duhet të bëhen suplementet! Unë kam përdorur Resveratrol për vitet e fundit pa pushim. Këtë herë unë bleva Reverse Age - Pure Resveratrol dhe më duhet të them se ky produkt është fituesi! Unë mendoj se nuk mund të gaboni me këtë Resveratrol të pastër. “

Gregory J - Customer
CEO

E mahnitshme! Unë blej Reverse Age për cilësinë e produktit dhe pastërtinë. Me këto produkte thjesht nuk kam pse të marr sasi të mëdha të produketve për të pasur efekt siq ndodhë me produktet e tjera. Përvojë e shkëlqyeshme dhe produkte të shkëlqyera !! Produkti im favorit është Pure-NMN !!!

Laura Burton
Nurse

Ndihem sikur NMN më bën të shkëlqej! Si mendërisht ashtu edhe fizikisht! Me këtë dua të them, unë mund të mendoj më qartë dhe fytyra ime duket se shkëlqen! Shpresoj të vazhdojë të bëhet edhe më mirë!

Katie West
Philanthropy
en_USEN