100% TË PËRKUSHTUAR NË Kualitet dhe Pastërti në të gjitha produktet. Ne në Reverse AGE, besojmë se një mentalitet i shëndetshëm mund të arrihet përmes natyrës dhe shkencës. BLEJ TANI REVERSE AGE 100% NMN I Pastër • NAD + ndihmon në reduktimin e ushqimit si sheqernat në energji.
• Promovon funksionin e shëndetshëm kardiovaskular.
• Riparimi i ADN - NAD + përdoret për të riparuar fijet e thyera të ADN-së.
• SIRTUIN - NAD + kërkohet që gjenet tona të jetëgjatësisë të funksionojnë.
• NMN është përbërësi që përdoret nga shkencëtarët e Harvardit
• Riparimi i energjisë celulare në mënyrë natyrale
• dhe më shumë...
BLEJ TANI
REVERSE AGE 100% Resveratrol i pastër • Është i njohur si një Aktivizues për gjenin Sirtuin 1.
• Mbron shikimin
• Mbron Zemrën dhe Arteriet
• Mbron trurin
• Rrit ndjeshmërinë ndaj insulinës
• Ndihmon në luftimin e qelizave të kancerit
• Presioni i ulët në gjakut
• dhe më shumë...
BLEJ TANI
Po sikur të mos na duhet të biem në moshë kur të plakemi? MË SHUMË Puna shkencore: Autor i “Incidencës dhe faktorëve të rrezikut të paralizës së pleksusit brachial perinatal në Spitalin Rajonal të Gjilanit”
Pranuar në Kongresin e Parë Global për Konsensusin në Pediatri dhe Shëndetin e Fëmijëve (CIP) Paris.
Pjesëmarrës në ESPGHAN Lindore - 2019
Kongresi i 2-të Botëror Mjekësia Foshnjore e Nënës
MË SHUMË
Produktet Tona

100% të përkushtuar në Kualitet dhe Pastërti në të gjitha Produktet tona

Mbështetur nga bordi këshilltar i ekipit tonë

Shihni se çfarë thonë klientët tanë për neve dhe produktet tona!

MD PhDC Urologist
Pediatrics
MBËSHTETUR NGA SHKENCA
PRODUKTE TË ÇERTIFIKUARA
PRODUKTE ME CILËSI TË LARTË
99% REAGIME POZITIVE
PO SIKUR TË MOS NA DUHET TË BIEM NË MOSHË KUR TË PLAKEMI?
NDËRSA PLAKEMI, NIVELET TONA TË NAD+ ULEN.

NAD + është karburant natyror në të cilin mbështetet çdo qelizë për të vazhduar të funksionojë si një makinë e vajosur mirë. Por, nivelet tona NAD + bien deri në 50% midis moshës 40 dhe 60 vjeç, duke e bërë më të vështirë për trupin tonë të prodhojë energjinë e nevojshme për të ruajtur një shëndet të mirë.

Pa NAD + të mjaftueshëm, transferimi i energjisë në qeliza humbet, duke rezultuar në mosfunksionim mitokondrial si përshpejtues i moshës .

Nivelet më të ulëta të NAD + dhe zvogëlimi i enzimave SIRT1 & SIRT3 mund të çojë në çështje të shumta shëndetësore, si inflamacion vaskular, lodhje, humbje e diabetit të forcës muskulore, rezistencë ndaj insulinës, sëmundje të mëlçisë yndyrore.

Plotësimi me NMN rrit drejtpërdrejt nivelet e NAD + në trupin tuaj, duke i kundërvënë rënies natyrore që ndodh kur plakeni nga natyra.

NMN e vërtetuar për jetëgjatësinë

Shikoni intervistën e David Sinclair me Joe Rogan.

sqAL